YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sıcaklar Yüzünden İştahı Kaçanları Mutlu Edecek 7 Tarif

    Yazın herkesin ağzından şu cümleyi duymak mümkün: “Öff çok sıcak, yiyesim yok…” Ama hiç meraklanmayın, yazın keyfini sofranızda hissettirip güzel bir ziyafet çekmenize sebep olacak 7 şaheser hazırladık sizin için, buyrunuz…

    İster denize giderken yolluk, ister öğle arası için: Karışık kızartma

    KARİSİK

    Büyüklerimizden böyle gördük, yazın en ideal en zahmetsiz ve en lezzetli yemeğidir kızartma. Hele bir de yoğurtlusu yapılınca tadından yenmez vallahi. Yaz sebzelerinden bir şölen yaşamak için tıklayın.

    Kiloma dikkat ediyorum yemeği: Tahinli patlıcan

    C0031T01 (1)

    Çok çok hafif bir meze. Közlenmiş patlıcana yeni bir boyut kazandıran tahin yaz aylarının vazgeçilmezi olmak için sırada bekliyor :)

    Tarifi için tıklayın

    İç baymama garantili: Çilekli puf kek

    cilek

    Yazın en güzel meyvesi şüphesiz ki çilek. En taze zamanında mis kokulu meyveyle yapacağınız bu kek, bir bardak soğuk çayın yanına pek yakışacak. Sıcaklarda tatlı yiyemeyenlerin imdadına koşan puf keki hazırlaması da bir o kadar eğlenceli!

    Tarifi için tıklayın

    Yaz kahvaltılarının olmazsa olmazı: Sebzeli Tava keki

    Alıştığımız klasik kahvaltı tabağı yaz sıcaklarında gerçekten de sıkıcı oluyor. Özellikle yumurtayı bu dönemlerde hayatımızdan tamamen çıkarıyoruz, çünkü alerji yapma etkisi oldukça yüksek. Sizin de bünyeniz hassas ve mideniz biraz farklılık istiyorsa tava keki doğru seçim.

    Tarifin detayları için tıklayın

    Klasik erişte tarifinden sıkılanlara: Deniz mahsüllü erişte

    Anadolu’nun her köşesinde farklı şekilde soslanarak yenilen erişteyi biz biraz farklılaştırdık ve deniz mahsulleriyle harmanladık. Ne diyelim ki, insanın yedikçe yiyesi geliyor :)

    Tarifin detayları için tıklayın

    Tadı damağımızda kalan o izler: Dondurmalı kağıt helva pastası

    Eskiden her şey çok daha güzeldi deriz ya hani, işte bu her şeyin içine yemekleri de katın. Çocukluk lezzetimiz kağıt helva arası dondurma, şimdilerin aranan lezzeti. Biraz olsun özlem gidermek, anılarınızı tazelemek istiyorsanız şu tarife bir göz atın. Hem yazın yenilebilecek tatlıların en hafifi :)

    Tarifin detayları için tıklayın

    Mis gibi koktu bile: Kabak çiçeği dolması kızartması

    kabak dolmasi

    Temmuz ayında bu yenilebilir çiçekleri toplatınız, topladınız… Vaktini kaçırdıysanız şu muazzam lezzeti ne yazık ki bir yıl sonra tadabileceksiniz L kabak çiçeklerine denk gelenler için şuraya bir tarif bıraktık, en güzelinden: Detaylar için tıklayın

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler