YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sırrını Kimseyle Paylaşmak İstemeyeceğiniz Efsane 9 Tavuklu Tarif!

    Az sonra okuyacağınız birbirinden değerli tariflerle hazırlayacağınız tavuk yemekleri sizi çok ünlü bir aşçı yapacak! Elbette ki kendi arkadaş çevrenizde.

    Kendi suyu ile pişmiş kendi yağı ile kızarmış bir lezzet!

    Fotoğrafı görür görmez ağzınız sulandı değil mi? Az sonra sizinle paylaşacağımız tarifle çok daha güzel görüneni ve aşırı lezzetlisini yapabilirsiniz! 'Yahni' denildiği zaman genelde filmlerde gördüğümüz ve Noel gibi özel günleri anımsatan dumanını tüten etli lezzetler aklımıza gelir. Beyaz ya da kırmızı et, sebzeler ve baharatlarla pişirilen yahnilerin püf noktası et suyu ya da kemik suyu ile pişirilmesidir. Ekşili ve tatlı gibi çeşitleri bulunan yahninin tavuk ve narlı olanını sizlerle paylaşmaktan keyif duyuyoruz.

    Narlı Tavuk Yahnisi Tarifi İçin Tıklayın


    Hafif ve lezzetli tavuklu pizza!

    Bol peynirli ya da bol etli bir pizzaya kim hayır diyebilir ki? Hazır olarak sipariş edilen pizzalar yerine ev yapımı pizzalar bu sıralar oldukça revaçta. İncecik ve çok lezzetli hamur, üzerine damak zevkimize göre kullandığımız malzemeler ve ev yapımı harika bir sos! Arkadaş toplantıları, sakin bir pazar günü ya da eşinizin heyecanla beklediği maç zamanlarının pizzalar sizin elinizden çıktığı için çok daha lezzetli olacak.

    Barbekü Soslu Tavuklu Pizza Tarifi İçin Tıklayın


    Pizza sevenler ama kilo aldırdığı için yemek istemeyenler buraya!

    Pizza gibi hamur işlerini çok seviyorsunuz ama kilo almaktan korktuğunuz için yiyemiyorsanız bu tarif tam da size göre! Tavuktan yapılan ve içerisinde un olmayan bir hamur düşünün ve o hamurdan enfes bir pizza yaptığınızı. Kulağa nasıl da sağlıklı ve hafif geliyor değil mi? O halde biran önce deneyerek hem pizza hasretinize son verin hem de formunuzu koruyun!

    Tavuk Hamurlu Pizza Tarifi İçin Tıklayın


    Limon ve kremalı sosu tavukla buluşturduk!

    Kremanın en çok yakıştığı gıdalardan bir tanesi de tavuk. Öyle lezzetli olur ki kremalı sosuna ekmek banmak istersiniz. Kremanın içinde ağır ağır pişmiş, kekikle lezzeti taçlandırılmış tavuk yemeği bu akşam için nasıl olurdu? Bizce de harika bir fikir!

    Limonlu, Kekik Kremalı Tavuk Göğsü Tarifi İçin Tıklayın


    Saraylara layık bir tavuk yemeği!

    Osmanlı mutfağı dünyaca ünlü lezzetlere ev sahipliği yapmış, Türk mutfağına önemli tatlar katmıştır. Çeşitli baharatlar, sebzeler ve kuru meyvelerle yapılan bu tavuk yemeği Osmanlı Sarayı'nın da vazgeçilmezleri arasındaydı. Öyle ki II. Mahmut bu yemeği öyle çok severdi ki ballı tavuk yemeğine onun ismini verdiler.

    Ballı Mahmudiye Tarifi İçin Tıklayın


    Bu tavuklar çıtır çıtır!

    Tavukları direk yağa atıp kızartmak hem ağır olmasına hem de aradığınız lezzete ulaşmanızı engeller. Tavukların çıtır çıtır olması için önemli püf noktaları vardır. Ve daha da lezzetli olması için tavukları kızartmadan önce içerisine katacağınız sebzeli özel karışımlar her an elinizin altında bulunan malzemelerdir. Şimdi size aşırı lezzetli ve çıtır çıtır tavuklar yapmanın en özel tarifini veriyor.

    Sebzeli Çıtır Tavuk Tarifi İçin Tıklayın


    Güveçte ağır ağır pişen lezzeti dumanıyla birleşen bir tarif!

    Kim demiş 'abur cubur sağlıksızdır' diye? Tamam, kabul aşırı tüketildiği takdirde sağlığınızı etkileyebiliyorlar ama arada sırada ufak kaçamaklar yapabiliriz. Özellikle herkesin çok sevdiği patates cipslerini yemeklerimizde kullanabiliriz. Örnek vermek gerekirse bahsedeceğimiz bu tarif hem tavuk sevenlerin hem de cips tutkunlarının bayılacağı bir yemeğe dönüşüyor.

    Güveçte Tavuk Ve Patates Cipsi Tarifi İçin Tıklayın


    Tavuklu burger size eti unutturacak!

    Çocuklu evlerde yemek seçilir. Çocuklar nerede sağlıksız, yüksek kalorili yiyecekler var onları ister ve tercih ederler. Bu yüzden anneler 'ben sana evde aynısından yaparım' cümlesini bulmuş ve neredeyse sokakta satılan lezzetlerden daha güzel ve sağlıklı yiyecekler hazırlamaya başlamışlardır. İşte sokakta hem pahalıya satılan hem de evde yapılanlar kadar sağlıklı olmayan burgerlerin kralı tavuklu burger tarifi!

    Tavuk Kıymalı Ranch Soslu Burger Köfte Tarifi İçin Tıklayın


    Tavukta farklı bir deneyim yaşamak isteyenlere!

    Tavuk herkesin damak zevkine yakışan soslar ve gıdalarla gerçekten de uyum sağlayan bir besin! Türk damak zevkini değiştirmeye başlayan fıstık ezmesi ve tavuğun hiç bu kadar yakışan bir ikili olacağı aklınıza gelir miydi?

    Fıstık Ezmeli Izgara Tavuk Tarifi İçin Tıklayın

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler