YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sokak Köpekleri İçin Verilen İnanılmaz Mücadele: Ölü Adam Kimsesiz Köpekler Aşevi

    Hayırsever iş adamı Nazif Hekim yaklaşık 10 yıldır ormanlık alanda yaşayan köpekleri besliyor. Bazı günler köpeklere 1500 ekmek dağıtan Hekim, hayvanların ekmek yemekten sıkıldığını fark ediyor ve olaylar gelişiyor.

    Nazif Hekim’in kimsesiz köpekler için verdiği mücadele 10 yıldır devam ediyor

    Yaklaşık 10 yıldır kimsesiz köpekleri besleyen Nazif Hekim, bazı günler 1500 ekmeği ormanlık alanda yaşayan kimsesiz köpeklere dağıtmış. Zaman içinde hayvanların ekmekten sıkıldığını fark eden hayırsever iş adamı onlara hak vermeden edememiş.

    Ölü Adam Kimsesiz Köpekler Aşevi macerasına başlıyor

    Hayvanların kuru ekmekten daha fazlasını hak ettiğini düşünen Nazif Hekim, kendi imkanlarıyla Ölü Adam Kimsesiz Köpekler Aşevi adında bir aşevi kurdu ve köpeklerin menüsünü elinden geldiği kadar genişletti.

    Aşevi bir fabrika gibi çalışıyor

    Haşlamalık kemikler ve etler, bir tür öğütücüden geçirilerek yenebilecek boyutlara indiriliyor ve ardından makarnayla birlikte kazanlarda haşlanıyor. Ölü Adam Kimsesiz Köpekler Aşevi’nde bu yöntemle günde 100 kovaya yakın mama hazırlanıyor.

    Köpekler yeni menülerinden memnun

    Aşevinin kurucusu hayırsever iş adamı Nazif Hekim, “Hayvanlarımız hazırlanan yemekleri çok güzel yiyor. Suratlarından bunu okuyabiliyorsun.” diyerek ormanlık alanda yaşamaya mecbur bırakılan kimsesiz köpeklerin yeni menülerinden memnun olduğunu belirtiyor.

    Nazif Hikmet’in tek hizmeti aşevi değil

    10 yıldan bu yana kimsesiz köpeklerin dostu olan Nazif Hekim sadece hayvanları beslemekle yetinmiyor. Aşevi bünyesinde “Yetimhane” ve “Misafirhane” olarak anılan iki ayrı bölüm bulunuyor. Yavru ve hasta köpekler sağlık kontrollerinin ardından bu bölümlerde misafir ediliyor.

    Hayırsever iş adamı halka güveniyor

    Attığı adımla birlikte ülkemizdeki vicdanlı insanların harekete geçeceğine inanan hayırsever iş adamı, yaşam alanlarını işgal ettiğimiz hayvanlara olan borcumuzu ödememiz gerektiğini belirtiyor. Nazif Hikmet’in attığı adımın gereken desteği görmesini temenni ediyoruz!

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler