YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Sporcular İçin Protein Kaynağı 5 Tarif (Bonuslu)

    Sağlıklı ve güzel bir vücuda sahip olmak için sadece spor yapmak ne yazık ki yetersiz kalıyor. Sporun yanı sıra kaliteli beslenmek ise bu işin sırrı! İşte kas kütlenizi artıracak ve sizi fit bir görünüme kavuşturacak birbirinden leziz beş tarif! Üstelik bonuslu :)

    Lorlu Omlet (190 Kalori)

    Protein kalitesi en yüksek besinlerin başında gelen yumurta, içeriğinde birçok aminoasit barındırıyor. Kas kütlesini artırmak, karaciğeri toksinlerden arındırmak ve metabolizmanızı hızlandırmak için öğünlerinize mutlaka ekleyin. Yumurtayı sade yemek istemeyenler için ise lorlu yumurta, harika bir alternatif!

    Lorlu Omlet Tarifi İçin Tıklayın


    Üç Renkli Kinoalı Kahvaltı (270 Kalori)

    Sade ve sadece 270 kaloriden ibaret olan bu muazzam kahvaltıya kim hayır diyebilir? Yüksek protein ve temel amino asitlerle yüklü olan kinoa, bu süreçte kesinlikle tüketilmesi gereken bir besin. Üstelik yağ oranı da oldukça düşük! He bir de, besleyici değeri yüksek olmasına rağmen kilo da aldırmıyor :)

    Üç Renkli Kinoalı Kahvaltı Tarifi İçin Tıklayın


    Somonlu Açık Sandviç (410 Kalori)

    Müthiş bir Omega-3 kaynağı olan somon, spor sonrası kas yıkımına uğramanızı engelleyecek. Bu tarifle alışık olmadığınız bir somon tadacaksınız. Hem ekmeğe doyacak hem de keyifli bir öğün geçireceksiniz. Afiyetle...

    Somonlu Açık Sandviç Tarifi İçin Tıklayın


    Mercimek Filizli Salata (230 Kalori)

    Vegan ya da vejetaryenler için mercimek, bir numaralı protein kaynağıdır. Üstelik mercimek filizlendiğinde canlı olduklarından dolayı besin değeri kat kat artıyor! Öyle ki, protein açısından bu muazzam baklagil ete eşdeğer... Düşük bir kaloriye sahip olan mercimeği birçok yemek için değerlendirmek mümkün. Biz salatasını tercih ettik :)

    Mercimek Filizli Salata Tarifi İçin Tıklayın


    Whey Protein ile Protein İçeceği (100 Kalori)

    "Hem hızlıca yağ yakayım hem de dilim damağım şenlensin" diyorsanız gerçekten de ihtiyacınız olan şey bu!: Whey Protein ile Protein İçeceği...

    Bu mucizevi içeceğin tadına gerçekten doyum olmuyor. Hem leziz hem de yağlı ve karbonhidratlı besinleri tüketme istediğini azaltıyor! Fazla söze gerek yok, bir içecekten daha fazlası...

    Whey Protein ile Protein İçeceği Tarifi İçin Tıklayın


    Bonus: Ev Yapımı Lor Tarifi

    Sınırları zorluyoruz ve artık kendi mutfağımızda peynirimizi yapıyoruz! Lezzeti ise tartışılmaz... Yapımı ise oldukça basit, sadece 15 dakikada organik peynir elde ediyoruz!

    Ev Yapımı Lor Tarifi İçin Tıklayın

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler