YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Vakit Kaybetmeden Adana'ya Gelmeniz Gerektiğinin Kanıtı Olan 14 Muhteşem Mekan

    Ağzının tadını bilen herkesin Adana'ya gelip bu 14 muhteşem mekanı kesinlikle ziyaret etmesi gerek! Bu listede sadece kebap değil böreğinden, hamburgerine kadar her çeşitten yemek mevcut!

    1. İştah Kebap

    Henüz pazartesi sendromu yaşamadıysanız iştah kebabın 230 gramlık jet kebabı sizi selamlar ??? #istahkebap #adanakebap #adana #kebap #pazartesisendromudaneymis #pazartesisendromu #foodporn #followfood #delicious #foodgasm #photo #amazing #comeseeturkey #comeseeadana #like #gurmenetwork #adanayiyiyoruz #instagram

    ender şire (@endermutfakta) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Hem 230 gramlık hem de hafif jet kebabı ile gönüllere taht kuran İştah Kebap, büyük üstad Vedat Milor'ün de Adana'da ziyaret ettiği mekanlardan birisi.


    1. Levent Börek

    Son dönemde Adana'ya gelmek için başlı başına bir sebep olan Levent Börek son 6 ayda sosyal medya sayesinde inanılmaz bir şekilde adını duyurarak Adana listemize ikinci sıradan girdi.


    1. Şırdancı Kemal

    Adana tam bir sakatat cenneti ve bu sakatatların içinde en lezzetlilerinden olan şırdan ve mumbar için bile Adana'ya gelinir ve Şırdancı Kemal'e gidilir.


    1. Kaburgacı Cabbar

    Çöp şiş şeklinde yaptığı kaburgaları ile mesleğinde üçüncü kuşak olarak devam eden Kaburgacı Cabbar muhteşem lezzeti ile Adana'nın en lezzetli ve salaş mekanlarından birisi.


    1. Tatlıcı Gönül Kardeşler

    Çeşit çeşit kızartma tatlılarıyla, tezgahın önünde tüm gün boyunca insanların kuyruk bekleyip tatlı yedikleri Gönül Kardeşler her an için sıcak sıcak yiyebileceğiniz halka tatlı ile tam bir lezzet şöleni sunuyor.


    1. Hamburgerci Mükerrem

    Tam 30 yıldır Adana'ya hamburgeri sevdiren mekanın en büyük özelliği, hamburgerin arasına koyduğu taze naneleri ve ayrıca son çıkardıkları formülünü bizzat benim hazırladığım otuzuncu yıl menüsü için bile uçak bileti almaya değer!


    1. Kaburgacı Yaşar

    Kaburgası güzel ama kaburgadan yaptığı el kıyması kebabı dillere destan olan Yaşar Usta, Adana'da iki şubesiyle hizmet veriyor.


    1. Döşeme Simit Fırını

    Çocukluğunuza dönmeye hazır mısınız? O zaman sizleri Döşeme Simit Fırını'nın odun ateşinde pişen taş fırın simitlerini yemek için Adana'ya bekliyoruz


    1. Öz Asmaaltı Kebap

    Kebap harika, iskender desen dillere destan ama burada öyle bir olay var ki akıllara zarar! Dört saat boyunca odun ateşinde pişen güveç için Adana'nın her yerinden hatta şehir dışından bile müşterileri var.


    1. Ciğerci Kel Mahmut

    Adana insanı güne ciğer ile başlar, her köşe başından mangal dumanları yükselir. Ciğerci Kel Mahmut Sanayi Sitesi içerisinde küçücük dükkanı ve ocak başı servisi ile Adana insanın kalbini fethetti.


    1. Börekçi Rıza

    Burası çok enteresan bir yer! Börek olayı akşam saat 19:00'da başlıyor ve sabaha karşı dört buçukta bitiyor. Peynirli ve kıymalı olarak servis edilen böreğin en büyük özelliği ise üzerinin kıtır kıtır olması...


    1. Ağaçaltı Tatlıcısı

    Adana'ya gelen herkesin en çok merak ettiği tatlıcılardan biri de Ağaçaltı Tatlıcısı. Özellikle burma dedikleri tatlılarını denemeniz öneririm. Her zaman taze ve kıtır kıtır!


    1. Seyhan Paça

    Sakatat seven bir şehir olunca tabii ki paça çorbası yapan mekanlarda bol bol var Adana'da... Seyhan Paça, bu işin en eskilerinden ve hala lezzeti sayesinde gelen tüm müşterilerinin beğenisini kazanıyor.


    1. Ali Göde Şalgam

    Şalgamı anlatmaya gerek var mı? Şu an üçüncü kuşağın devam ettiği Şalgamcı Ali Göde Adana'da bu işin en iyilerinden birisi...

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler