YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yapması Kolay Tadıysa Olay Kavanozda Yapabileceğiniz 5 Tarif

    Kavanoz tariflerini Mynet Yemek olarak pek bi’ seviyoruz. Hem yapması pratik hem bulaşık derdi yok hem de at çantana istediğin her yere götür. Özellikle havaların sıcak olduğu bu günlerde her türlü anlık pikniklere cevap verir bu tarifler...

    Ben sağlam diyetteyim diyenlere: Karabuğdaylı kavanoz salatası

    Yakın zamanlarda tanıştığımız karabuğday mutfakların yıldızı olmuş durumda... Sağlıklı ve aşırı lezzetli bir öğün için menünüze karabuğdayı mutlaka ekleyin. Hafif ve doyurucu bir öğünse amacınız bu salatamız tam da size gore. İçine mayonez gibi yağlı soslar tercih etmezseniz sos çeşidini artırabilirsiniz.

    At çantana işe götür: Erişteli kavanoz salatası

    Bu salatanın içine besleyici ve doyurucu özellikleriyle donatılmış mis gibi erişte ekliyoruz. Karbonhidratın ihtiyacı olan vücutlara ilaç gibi gelecek eminiz. Öğle yemeğinde iş yerindeki aynı yemeklerden sıkılanlara güzel bir alternatif kendisi. Hele bir de ev yapımı ise erişte! İşte o zaman lezzetine doyum olmaz!

    **Pratik mi pratik bir kek tarifi: Ahududulu kavanoz keki

    Çok pratik bir kek tarifi veriyoruz. Hatta öyle pratik ki kekinizi cam kavanozda pişirip çantaya atıp götürüyorsunuz! Biz içine ahududu koyduk ama siz çilek, muz hatta evdeki marmelatları bile koyabilirsiniz.

    Unutursak olmaz: Kavonozda makarna salatası

    Evden işe yemek taşıyanlara pratik bir önerimiz var. Yeni moda kavanozda salata! Çeşit çeşit makarnalar tek bir kavanozda buluşuyor içine ise istediğiniz salata malzemelerini ekleyebilirsiniz.

    Bonus: Ev Yapımı Çikolatalı Fındık Kreması

    finfikl

    Ev yapımı çikolatalı fındık kreması ile hazırların tadını unutacaksınız. Özellikle de evin küçük prens ve prensesleri elinden düşürmeyecek! Küçük bir kavanoz ve gerekli olan malzemeler... Bitti bile!

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler