YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yaraları İyileştirip Tümör Büyümesine Engel Oluyor: Köpek balığı Kıkırdağı

    Yapılan araştırmalar sonucu köpek balığı kıkırdağı, kılcal damar oluşumu engellediği ve tümörlerle büyük bir savaş vererek büyümelerini engellediği ortaya çıktı. Aslında bu bir yeni gelişme değil, sadece biraz saklı kalmış :)

    Küçük bir uyarı ile başlamak istiyorum: Kılcal damar oluşumunu engellediği için kalp hastaları ve hamile olanlar kullanmamalı. Gelelim kalp hastaları ve hamileler dışında kimlere iyi geliyor, nasıl kullanılıyor?

    İçerdiği etken maddeler sayesinde bilinen en doğal bağışıklık sistemi güçlendiricisidir. Bu sayede ise geniş bir kullanım alanına sahip. Kılcal damar oluşumunu engellediği için tümör gelişimini önlüyor, bu gerçekten de önemli bir detay...

    kopek-baligi-kikirdagi-nedir-buyuk-4

    Tümör gelişimini durdurması harka bir haber ama bunun yanı sıra bizi mutlu edecek birkaç güzel etkisi daha var. Cildimizi serbest radiklallerin hasarlarından korur ve her zaman kavuşmak istediğimiz görüntüye sahip olmamızı sağlar, tabii cilt demişken egzama sorunlarını da atlamamak lazım.

    Son yapılan araştırmalarda egzama rahatsızlığına da iyi geldiği saptandı. Birçok insanın cebelleştiği mide problemlerine de parmak basıyor köpek balığı kıkırdağı...

    28928

    Aynı zamanda kemoterapi gibi ağır bir tedavi sürecinden geçiyorsanız, vücudunuzun dayanıklılığını artırmak için bu maddeyi kullanabilirsiniz. Güvendiğiniz sağlık markalarından köpek balığı kıkırdağını kapsüle dönüşmüş halini temin edebilirsiniz.

    O kadar çok şeyi saydık, gribi de eklemesek olmazdı :) Başta da belirttiğim gibi, bağışıklık sisteminin bir numaralı dostu olan kıkırdak elbette gribe de nefer oluyor.

    Resim4

    Enerji seviyenizi yükselterek, yorgunluk ve tükenmişliği ortadan kaldırır. Çok çalışan kişilere kesinlikle önerilir. Kısacası sağlık neferi olan kıkırdak her anlamıyla sizin yanınızda oluyor :)

    Dip not: Köpek balığı kıkırdağı hakkında birçok güzel şey söyledik, fakat siz kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışın. Bilmediğin,z bir alerji ya da hastalığınız sonucu farklı reaksiyon verebilir. Sağlıcakla! :)

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler