YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Bir lokması bile yetiyor: Cinsel isteği artırmanın en tatlı yolu

    Cinsel isteği artırma yolları arıyorsanız size iyi bir haberimiz var! Çikolata ile hem sevdiğinizin kalbini hem de cinselliği fethedebilirsiniz. İşte çikolatanın cinsellik üzerine etkileri.

    Yerken insanı farklı hazlara sürükleyen ve hep seksi bir yiyecek olarak bilenen çikolata, sadece kokusuyla bile mutluluk hormonu endorfini harekete geçirebilir. Cinsel isteği artırma konusunda son derece etkili olan çikolatanın etkileri, yapılan bilimsel araştırmalar sonucu kanıtlandı.

    Rengi ve kokusuyla gecenize heyecan katacak çikolata, cinsel yaşamın en yakın dostlarından biri olarak kabul edilir. Kadınları ve erkekleri tahrik ettiği kabul edilen çikolata kişiler üzerinde mutluluk hissi uyandırır.

    SEKSİ YİYECEK

    Yapılan tıbbi çalışmalarda, çikolatadaki kakao ve feniletilamin seks sırasında ortaya çıkan endorfin hormonlarını tetiklediği ve böylece cinsel arzuyu artırdığı belirlendi.

    Tabii çikolatanın içindeki yüksek şekeri ve kaloriyi de göz ardı etmemek gerek. Çikolata aynı zamanda cinsel uyarıcı ve keyif vericidir. Çikolata beyindeki serotonin seviyesini arttırır, ve mutluluk hissi verir. Kadınlar erkeklere nispeten çikolatanın bu özelliklerine karşı daha duyarlıdır.

    Bitter Çikolata

    BİTTER ÇİKOLATAYI TERCİH EDİN

    Kimyacılar çikolatanın içindeki maddelerin, insanın ruh hali üzerinde değer bir etki yarattığını söylüyorlar. Özellikle siyah çikolatanın kadınlarda daha etkili olduğu hem tahrik edip hem de güç verdiği belirtiliyor.

    AŞK ETKİSİ YARATIYOR

    Çikolatanın afrodizyak etkisi de bilinen bir gerçek. Ayrıca çikolata içerdiği phenylethyamine maddesiyle 'aşk etkisi' yaratıyor. Yani yiyen insan daha kolay aşık oluyor.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler