YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Farklı Lezzetler Pişirmek İçin 5 Basit Malzeme

    Farklı tatlar denemek için nadir bulunan illa meyve, sebze, sos peşinde koşmanıza gerek yok. Çoğumuzun mutfağında bulunan bu bir kaç basit malzemeyle çok farklı yemekler yapıp hem kendinizi hem de misafirlerinizi şaşırtabilirsiniz.

    Kahve

    Kahveyi sadece sabahları ayılmak için içtiğiniz bir şey olarak düşünmeyin. Bu Kahve ve İncir Kompostolu Yoğurt Tatlısı tarifiyle evinizde mutlaka zaten bulunan bir malzemeyi servis edebileceğiniz bir tatlı için kolayca kullanabilirsiniz.

    Kahve ve İncir Kompostolu Yoğurt Tatlısı Tarifi İçin Tıklayın.


    Ketçap

    Ketçap sadece kızarmış patateslerinizi bandığınız ucuz bir sos olmak zorunda değil. Tavuklu Pirinç Eriştesi (Pad Thai) gibi çok enteresan yemekler için de kullanabilirsiniz.

    Tavuklu Pirinç Eriştesi Tarifi İçin Tıklayın.


    Patates Cipsi

    Evet, sadece bira ve kola yanında değil ama yemek içinde de kullanılabilinir. Hatta bu Patates Cipsi ve Çikolata Parçacıklı Kurabiye tarifiyle çok da ender rastlanan ve leziz bir şekilde kullanılabilinir.

    Patates Cipsi ve Çikolata Parçacıklı Kurabiye Tarifi İçin Tıklayın.


    Yabanmersini Reçeli

    Yabanmersini reçeli diyorum ama tabii ki farklı reçellerde kullanılabilinir. Evinizde bulunan herhangi bir reçeli bir kaç kısa adımla dondurma haline getirebilirsiniz. Yabanmersinli Şerbet ve Limon Semifreddo tarifi tam da bunun için yaratılmış gibi.

    Yabanmersinli Şerbet ve Limon Semifreddo Tarifi İçin Tıklayın.


    Ekmek Kırıntısı

    Bayat ekmeklerinizi atmak yerine fırına atıp kurutun ve ufalayın, buyrun size Japon ekmek kırıntısı panko. Direk Asya mutfağının yemeklerinde kullanabilirsiniz ya da Fırında Karnabahar Kroket gibi kolay ve eğlenceli bir tarifte de kullanabilirsiniz.

    Fırında Karnabahar Kroket Tarifi İçin Tıklayın.

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler