YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hangi Burç Kahvaltıda Ne Yemeli?

    Astrolojinin damak zevkimize de etkisi varmış!

    1. Koç Burcu -->Avokadolu Yumurtalı Ekmek

    Sevgili koçlar. Saat 6 buçuk civarında Ay ve Neptün size resmen gülümsüyor olacak. Maddi-manevi, artık gece yatmadan evvel ne hayal kurmuşsanız; sabah sabah bu hayallere inançla tutunmanız gerekiyor. Saat 11 gibi piyango bileti alın, İddaa'da Belçika Ligi'nden uzak durun.

    Kahvaltınızı da yenilikçi bir şeyle yapın; mesela Avokadolu Yumurtalı Ekmek! Çünkü siz arkadaşlarınız arasında her şeyi ilk deneyensiniz; diğerleri akşamki siparişten kalan pizza dilimlerini kemirirken, biliyoruz ki siz bu muhteşem tarifi hazırlamak için gerekli 10 dakikayı çoktan buldunuz :)


    1. Boğa Burcu -->Çılbır

    Sevgili boğalar. Saat 7'ye doğru Neptün olumlu görünüyor. Aileniz, eviniz ve değer verdiğiniz her şey için önemli bir dönemdesiniz. Saat 10 buçuk gibi ''Ev mi alsam, kredi mi çeksem acaba?'' diye düşünebilirsiniz. Hemen ev kredisine girin, hiç düşünmeyin. Çünkü Satürn kredi kartı borçlarının yeniden yapılandırılacağını fısıldıyor size, ve ekliyor: ''Çılbır... çılbır...''

    Çünkü siz bir restorana gittiğinizde en klasik, en sıradan yemeği seçenlerdensiniz; kahvaltıda da neden aynı yolu tercih etmeyesiniz ki? Buyrun, tarifi de burada.


    1. İkizler -->Simit

    Sevgili ikizler. Neptün bugün sabaha 5 gibi çok olumlu bir havaya büründü; üç burçtur çok olumlu bir Neptün'le karşı karşıyayız. Bu yüzdendir ki, bugün seçimlerimiz oldukça başarılı yönlerde olabilir. Saat 12 gibi Ay'ın kıyılarımızda yaratacağı gelgitler, neden bilmiyorum ama sezgilerinize ve yaratıcı enerjinize yansıyacak; korkularınızı, endişelerinizi kapıp götürecek.

    Böylesine enerjik bir havadayken evden erken çıkıp arkadaşlarınızla sosyalleşmek; güne dost muhabbeti ve ülkemizin favori yiyeceği simit eşliğinde harika başlamak en güzeli! En yakın pastaneden simidinizi, poğaçanızı kapabilirsiniz, gereğinden fazla erken uyandıysanız da resimdeki harika simit pizzanın tarifi tam şurada.


    1. Yengeç Burcu -->Yulaf Ezmesi

    Sevgili yengeçler. Sabah sabah Neptün gene çok olumlu, bu yüzden artık ondan bahsetmeyi bırakıyoruz. Ancak saat 11.50'de Plüto kararlarınız üzerinde etki gösterme eğilimine giriyor. İlişkinizi ilgilendiren konularda, kimsenin etkisinde kalmadan karar verin; onunlayken güvenli olduğunuzu unutmayın. En önemli özelliğiniz olan nostaljikliğinizi elden bırakmayın.

    Nostaljinize kahvaltıda da devam edebilir; size çocukluğunuzu hatırlatan yulaf ezmelerini, mısır gevreklerini tercih edebilirsiniz. İnternetten bir de Şeker Kız Candy bölümü açarsanız her şey daha güzel olacaktır.


    1. Aslan Burcu -->Pankek

    Sevgili akrepler. Bu aralar ailevi ilişkileriniz başta olmak üzere, her alanda hayatın güzelliklerinin tadına varmak istiyorsunuz. Özgüveniniz yüksek, resmen Mars'ın kralı/kraliçesi gibi hissediyorsunuz kendinizi. Uzlaşmacı tavrınızı takının, ama bu hayat doluluğunuzu da kaybetmeyin. Unutmayın; en güzel özelliğiniz hayatın tadına varmak, sınırları zorlamak!

    Hayatın tadına varan, eğlence seven biri olarak size kahvaltınızı Hollywood filmi-vari yapmak yakışır. Pankekinizi akçaağaç şuruplu tercih edebilir, tarifi görmek için **buraya tıklayabilirsiniz.

    **Aklınızda daha bir Wall-Street kahvaltısı varsa, pankekinizin yanına aynı yukarıdaki resimdeki gibi kırmızı orman meyveleri de ekleyebilir; buzdolabından portakal suyunuzu çıkarabilirsiniz!


    1. Başak Burcu -->Meyve Salatası

    Sevgili başaklar. Sabahınız değil de, geçtiğimiz akşamınızla ilgili veriler var elimizde. Dün akşam 21.20 gibi burcunuzda oluşan ilkdördün etkisiyle, işini en iyi şekilde yapan kişi olarak tanınma isteğiyle uyandınız bu sabah. Size bir sır verelim; işinizi en iyi şekilde yapabilmek için sağlıklı bir vücuda ihtiyacınız var. Gerçi bir başak olarak, siz zaten sağlığın ne kadar önemli olduğunun son derece farkındasınız...

    Size sağlıklı kahvaltının Instagram'cası olan meyve salatasını öneriyoruz. Vitamin, su ve sağlıklı liflerle dolu meyvelerinizi kaseye doldurun, mükemmeliyetçiliğinizi de salatanızın üzerine özenle koyacağınız bir dilim kivi ile taçlandırın!


    1. Terazi Burcu -->Sosis ve Yumurta

    Sevgili teraziler. Neptün'ün bu aylarda son derece olumlu bir tavır takındığına karar vermiş durumdayız. Sağlık, iş veya maddi sıkıntılarınızı endişeden uzak bir şekilde ele almanıza yardımcı oluyor bu şirin zodyak. Plüton etkisiyle, öğle vakitlerinde genelde tutunduğunuz uzlaşmacı ve dengeli tavrı bırakıp, kazanma olgusunu fazla önemsemeye başlayabilirsiniz. Dikkat etmeniz lazım.

    Bu dikkate genel tutumunuza uygun, evrensel ve dengeli bir kahvaltıyla başlayabilirsiniz; mesela dünyanın her yerinde iştahla ve olumlu bakışlarla karşılanan yumurta ve sosisi seçebilirsiniz? Üstelik resimde de gördüğünüz üzere kalp şekilli, şirin bir şekilde de hazırlayabiliyorsunuz bu kahvaltıyı; buyrun bu kalpler video tarifiyle sabit!


    1. Akrep Burcu -->Tarçınlı Çörek

    Sevgili akrepler. Neptün'den bahsetmeyeceğiz demiştik, yine aklımızı çeldi. Ama sizin zodyakınız aslen Plüton; çünkü dışarıya karşı görünme isteğinizin de, kıskançlığınızın da, çekiciliğinizin de, ele geçirme arzunuzun da arkasında o var bu aralar. İç dünyanızı güçlü görünüşünüzle saklamak sizi güvende hissettiriyor; otoritenizi kabul ettirme arzunuz yoğun.

    Kahvaltınız da tam sizin gibi olsun; size bu sabah için dışarıya karşı sert ve çıtır görünen, içi hakkında ise daha ilk ısırıkta '_Sen ne şeker şeysin!

    _' dedirten Tarçınlı Rulo Çöreği öneriyoruz.


    1. Yay Burcu -->Belçika Usulü Waffle

    Sevgili yaylar. Resmen bütün gün Ay'ın boşluk etkisi altında olacaksınız; bol alışverişli, bol para harcamalı bir gün sizi bekliyor... Fiyatları ve ürün içeriğini iki kez gözden geçirmenizi öneririz. Akşam sekiz buçuktan sonra enerjiniz daha da fenalaşacak, çevrenizle ilişkiniz artacak, coşacak, coşacak...

    Madem Ay'ın etkisi altında, enerjik ve heyecan dolu bir gün sizi bekliyor; kahvaltınızın ihtiyacınız olan enerjiyi dibine kadar karşılaması lazım. Evde yalnızca yarım saatte hazırlayabileceğiniz

    Belçika usulü waffle tam size göre; hele bir de üzerine bal, şeker ve benzeri doğal şekerli besinlerden dökerseniz muhteşem olur!


    1. Oğlak Burcu -->Omlet

    Rick T Cartman'ın burcuna hoşgeldiniz. Plüton'udur, Ay'ıdır (ki kendisi Yay burcunda ilerliyor bu aralar), Mynet Kadın astroloji danışmanı İrem Su bahsetmemiş ama eminiz Neptün de bu listeye katılıyordur; hepsi sizi harika bir güne hazırlıyorlar...

    _(Evet, listemizdeki tüm burç yorumlarını

    İrem Su'dan hicivli olarak kopya çektik. Selam İrem Hanım, hayırlı işler!)_

    Harika bir güne hazırlanan siz oğlaklara, içine istediğiniz ürünü doldurabildiğiniz harika bir kahvaltı öneriyoruz. Omletiniz hayırlı ve afiyetli olsun! Hattâ keçi peynirli ve naneli olanının oldukça lezzetli olduğunu duymuştuk, bizden söylemesi ;)


    1. Kova Burcu -->Parfe

    Sevgili kovalar. Neptün, Plüton, Merkür, ilişkiler, finansal konular mühim, bedensel, vesaire ve duygusal ihtiyaçlarınız ön planda, gibi şeyler, şeklinde... Ve sadece bugüne özel değil, her günkü kadar insancıl ve doğa dostusunuz.

    İnsancıl ve doğa dostu bir şahıs olarak size yoğurtlu ve orman meyveli parfeyi yakıştırdık; bu leziz kahvaltı tam da şu an saygın dükkanlarda sizi bekliyor. Saygın dükkanlardansa evde hazırlamayı tercih ederseniz de; harika tarifi tam da burada.


    1. Balık Burcu -->Donut

    _Sevgili balıklar. Yahoo Answers

    'a göre Homer Simpson sizin burçtan._

    Bu durumda dünyadaki tüm pop kültür kurallarına göre sizlere donut'ı önermek durumundayız ;) Fırında donut'ınız şu tarife göre oldukça lezzetli olacak, günaydın ve afiyet olsun!

    BONUS: İSMİNİN HAKKINI VEREN BİR OMLET!


    En Çok Aranan Haberler