YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hoşgeldin Mangal Mevsimi Ve Mangal Lezzetleri!

    'Bahar demek mangal keyfi' demek değil midir? Bir deniz kenarında ya da yeşil bir alanda en olmadı balkonumuzda mangallarımızı yakmaya ve ateşte pişen lezzetlere doymaya hazır mısınız? Şimdi size bütün mangal ritüellerini unutturacak birbirinden farklı mangal fikirleri sunuyoruz. Şimdiden afiyet olsun!

    Mangal keyfini ikiye katlayan lezzet: Biber

    Mangalda ne pişerse pişsin çok lezzetli oluyor. Yalnız özellikle biberler mangalda pişerken kömür olabiliyorlar ya da kuruyabiliyorlar. Mangal sevdalısı iki arkadaş biberleri mangal yaparken daha verimli nasıl kullanabileceklerini düşünmüşler ve bu fikir ortaya çıkmış. Nasıl ki kebap yaparken içlerini de pişirebilmek için şişe geçiriyorsak biberleri de daha iyi pişebilmeleri için demir bir sandalyeye oturtmuşlar ve hatta içlerine et doldurmuşlar. Böylece biberler hem sulu hem daha lezzetli pişerken bir yandan da etlerle dolu oldukları için biber dolması tadı verebilecekler. Ne dersiniz denemeye değmez mi?

    Canı kebap çekenler üzülmesin... Hemen bu haftasonu evde kebap keyfi yapabilirsiniz.

    Nefis Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi İçin Tıklayın


    Köfte kebap pişmesi çok rahat!

    Mangalı yaktığımızda olmazsa olmaz arasında köfteler yerini alıyor. Yine köfteleri tek tek çevirmek yerine, bu köfteleri dizebileceğiniz ızgarayı kullanabilir ya da mangal yakmaya üşeniyorsanız ocağınızın harlı ateştinde bu ızgara ile köftelerinizi pişirerek mangal tadı yakalayabilirsiniz.

    Canı köfte çekenlere gelsin!

    Ev Yapımı Köfte Tarifi İçin Tıklayın


    Köftelerinizde kebap lezzeti!

    Bu alet sayesinde köfteleriniz hem kebap şeklini alıyor hem de pişerken şiş yerine geçiyor! Kebap eti hazırlamakla uğraşmak istemeyenler kıymalarından, aşırı lezzetli mangalda kebap yapabiliyorlar.

    Hemen Şimdi Yapabileceğiniz Yalancı Kebap Kebapçe Tarifi İçin Tıklayın


    Film değil gerçek: Mangalda Marşmelov

    Filmlerdeki mangal partilerinde ya da kamp ateşi sahnelerinde şahit olduğumuz marşmelov pişirme sahneleri gerçek olsun! Bir çubuğun ucuna takarak pişirdiğimizde genellikle yanan ve eriyerek yok olan marşmelovlar bu alet sayesinde tam da o filmlerdeki gibi oluyorlar. Ayrıca farklı tatlar arayanlar kurabiyelerini de mangalda yeniden pişirerek yiyebilirler.

    20 Dakikada Hazır Çikolatalı Kurabiye Tarifi İçin Tıklayın


    But çevirme isteyen var mı?

    Ağır ateşte yavaş yavaş pişen etlerin tadı çok lezzetli oluyor bunu hepimiz biliyoruz. Mangalda ateş çok harlı olduğu için her şey bir anda pişiyor. Eğer siz daha lezzetli etler yemek istiyorsanız bu alet tam size göre. Tavuk butlarını çevire çevire ve yavaş yavaş pişiren bu aparatla harikalar yaratabilirsiniz.

    'Bizde bundan yok yapamayız' diyenler için gelsin...

    Yoğurt Soslu Tavuk But Tarifi İçin Tıklayın


    Çok pişmiş sevenlere!

    Etlerin içi daha da güzel pişsin diye arada sırada üzerlerine sertçe bastırmak gerekir. Ama mangal yaparken kullandığımız maşa bunun için yetersiz kalır. Bunun farkına varan birileri bu aletleri piyasaya sürmüş.

    Bu aletten bulana kadar mangal yapmayı düşünmeyenler ızgarada et pişirmeye devam edeceklerse bu tarifi mutlaka denemeliler.

    Mozzerella Dolgulu Kara Erikli Bonfile Tarifi İçin Tıklayın


    Ama yine en güzelini Türkler buldu! Tenekede Tavuk

    Belki de bu aletlerin hepsini gereksiz buldunuz. O zaman sizi hemen böyle alalım! Esnaf işi, aşırı lezzetli, mangal tadında bir tavuk yemek istiyorsanız ihtiyacınız olan iki şey var: Tavuk ve yağ tenekesi!

    Tenekede Tavuk Tarifi İçin Tıklayın

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler