YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Kayınvalidenizi Ters Köşeye Yatıracak Hem Pratik Ve Çok Lezzetli 11 Yemek Tarifi

    Ve sonunda yıllardır hayalini kurduğunuz düğününüz gerçekleşti ve hayatınızın aşkıyla evlendiniz. Her şey çok güzel ama kayınvalideniz sanki size biraz mesafeli duruyor gibi değil mi? İşte şimdi onun gönlünü fethetmenin zamanı geldi... En kısa sürede onu yemeğe çağırıp, en az onun kadar iyi yemek yaptığınızı göstermenin tam vakti!

    Kayınvalideniz elinizin lezzetine inanamayacak! Onu Peynirli Sebzeli Tart ile akşam yemeğine hazırlayın

    Biricik eşinizin elleri öpülesi annesi evlendiğiniz günden itibaren yeni evinize davet edilmeyi bekler. Çünkü yıllarca gözünden sakındığı oğlunun hangi şartlarda yaşadığını, neler yediğini ve gelininin ev içindeki tavırlarını çok merak eder. Bunun için hemen bir yemek organize ederek eşinizin ailesini davet edin.

    Hazırladığınız yemekleri beğenip beğenmeyeceklerinden sakın korkmayın çünkü Mynet Yemek her zaman sizinle olacak!

    Misafirlerinizi yemek saatinden daha erken evinize buyur edin. Onları ilk önce iyi demlenmiş bir çay ve hafif mi hafif ara sıcak olarak geçecek Peynirli Sebzeli Tart ile karşılayın. Böylece hem damak zevklerini az çok anlamış olacaksınız hem de başardığınızı fark ettiğinizde ana yemeklerin lezzeti için çok rahatlayacaksınız.

    İşte size hayatınızı değiştirecek ilk adımı attıracak Peynirli Sebzeli Tart tarifi İçin Tıklayın


    Anne çorbası kadar samimi dışarıdan sipariş edilmiş gibi şaşırtıcı Balkabağı Çorbası

    Siz modern zamanların yeni gelinlerindensiniz. İşte bu yüzden kayınvalidenizi şaşırtmalısınız! Mercimek çorbasını, Yayla ve Ezogelin çorbasını herhangi bir gün yapabilirsiniz ama bugün misafirlerinizi ters köşeye yatırmalı ve hazırladığınız yemeklerin tariflerini istemelerine sebep olmalısınız!

    'Ne kadar güzel olmuş, bu çorbanın içinde ne var?' sorusunu duymaya hazırsanız yeni akrabalarınızın gönlünü kazandıracak Balkabağı çorbasını yapmanızı öneririz!

    Balkabağı Çorbası Tarifi İçin Tıklayın


    Midelerinden önce gözleri doymalı! Pastırmalı Brüksel Lahana Kavurma ile iştahlarını açın...

    Kayınvalideniz Pastırmalı Brüksel Lahana Kavurma ile oğlunun ne kadar sağlıklı beslendiğine şahit olacak! İçindeki pastırmaların kokusu yemek masanızı sardığında biricik eşiniz bile belki de ilk defa Brüksel Lahana yiyecek. Erkekler genelde bu kadar sağlıklı sebzeleri sevmezler ve emin olun ki yıllarca annesinin evinde ağzına tek lokma atmamıştır. İşte şimdi harika bir fırsat yakaladınız! Eşiniz sizi misafirlerin önünde kırmamak için Pastırmalı Brüksel Lahana Kavurmanızın tadına bakacak ve kendi bile bu kadar beğendiğine inanamayacak....

    Gönüllerin yeni kraliçesi Pastırmalı Brüksel Lahana Kavurması Tarifi İçin Tıklayın


    Sofraların olmazsa olmazı salataya farklı bir bakış açısı! Fattoush salatayla gözler üzerinizde...

    İsmi biraz tuhaf evet ama aslında bildiğimiz salatalardan tek farkı üzerindeki kızarmış ekmekler... Ah tabi! Unutmadan ekleyelim ki içine kattığınız acı kırmızı biberler iştah açmada birebir. Suyuna ekmek banmak isteyenler içerisine kattığınız kızarmış ekmeklerden daha fazla olup olmadığını bile sorabilir, siz yine de hazırlıklı olun : )

    Bol kırmızı biberli, biraz acılı ve üzerine kızarmış ekmeklerle servis edilen Fattoush Salata Tarifi İçin Tıklayın


    Sofranız ne kadar kalabalık olursa sizin için o kadar iyi! Emek sarf etmiş, özen göstermiş, düşünceli bir gelin olduğunuzun kanıtı! Anne usülü Kabak Mücveri ile kayınvalidenizin kalbine dokunun...

    Kayınvalideniz sizinle gurur duymaya çoktan başladı bile... Masada Kabak Mücveri görünce gözleri dolmuş bile olabilir! Eşiniz belki de diğer hazırladığınız lezzetlerden ilk önce mücverden yemeye başlamıştır ne dersiniz? Arada böyle tanıdık ve yöresel yemekler hazırlamak ortamı daha da yumuşatacaktır.

    Kayınvalidenizin kalbine gidecek en kestirme yol Kabak Mücveri Tarifi İçin Tıklayın


    Bu ilk aile yemeği organizasyonunuzda kesinlikle aileden en az birisinin minik çocuğu teşrif etmiştir. Bütün bu sıkıcı yemeklerin yanında onun kalbini de Mini Pizzalar ile ele geçirin!

    Yemekli-içmeli organizasyonların vazgeçilmezlerindendir çocuklar. Anne ve babalar ne yapsın, kendileri misafirliğe giderken çocukları nereye bıraksınlar? Ama unutmayın ki çocukları misafir etmek ve yemekler bakımından memnun kılmak her şeyden daha zordur. Ama olur da minik misafirinizin gönlünü kazanırsanız bu güzel davetten sonra onun ağzından çıkacak güzel sözler sizin için pek hayırlı olacak : )

    İşte, akraba çocuğunu memnun edecek lezzetli ve eğlenceli Mini Pizza Tarifi İçin Tıklayın


    Kendi ekmeklerinizi kendiniz yapın, misafirlerin ağızlarını açık bırakın! Pizza ekmek ile paket servis başlasın...

    Misafirleriniz daha Pizza Ekmeklerini yerken 'eve giderken bir tabak alabilir miyiz?' sorusuyla sizin kendinize olan güveninize güven katacaklar! Bu ekmekler aile içindeki şöhretinizi arttıracak ve sizi görmeyen, evinize henüz misafirliğe gelemeyen diğer akrabaların merak içinde kalmasını sağlayacak!

    İşte o nefis sucuklu pizza tadındaki Pizza Ekmekleri Tarifi İçin Tıklayın


    Asitli içecekler yerine mis gibi taptaze Ev Yapımı Limonata ikram edin!

    Bugün sofranızda madem her şey el emeği göz nuru içecekleriniz içinde aynı özeni gösterebilirsiniz.

    Limonlu ve portakallı bu limonata misafirlerinizin midesini rahatlatacak ve sizin de enerjinize enerji katacak!

    En Tazesinden Ev Yapımı Limonata Tarifi İçin Tıklayın


    Et yemeden doymayan misafirleriniz için Rumeli mutfağından eşsiz bir tat! Kebapçe

    Normal köfteden biraz daha uzun boyutta olan Kebapçe hazmı kolaylaştıran ve damat tadını harekete geçiren baharatlarla dolu... Sofraya getirdiğiniz an misafirlerinizin gözlerinin içi parlayacak!

    Kebapçe Tarifi İçin Tıklayın


    Ölüm vuruşu! Lezzet patlaması, parmaklarınızı yedirtecek bir tat! Mozerella Dolgulu Kara Erikli Bonfile...

    En özel misafirleriniz için gerçekten inanılmaz bir lezzet... Oldukça kolay hazırlanan bu yemekle eşinizi kendinize bir kez daha aşık edecek kayınvalideniz gecenin sonunda size sımsıkı sarılacak!

    Mozzarella Dolgulu Kara Erikli Bonfile Tarifi İçin Tıklayın


    Ve işte belki de bu muhteşem yemeklerin sonunda belki de en çok beklenen lezzet! Sıra geldi tatlıya... Çarkıfelek tatlısı ile yeni ailenizin gerçek bir parçası olun!

    Yemekli organizasyonların olmazsa olmazı tatlılardır. Şüphesiz misafirleriniz gelirken elleri boş gelmemek için yanlarında pasta ya da baklava getirmiş olacaklar ama onlara kendi hazırladığınız tatlı ikram ettiğinizde çok memnun kalacaklar. Hem minik misafirleriniz de bu tatlıya asla hayır diyemeyecekler ve annelerine 'sende bundan yapar mısın?' sorusunu sorarak sizden tarif istemelerine bir kez daha sebep olacaklar.

    Çok hafif, tropikal rulo Çarkıfelek Tatlısı Tarifi İçin Tıklayın

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler