YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ünlü Yıldızlar 2016'da Neler Yedi?

    Dünyaca ünlü starların mutfağına göz atalım istedik. Bakalım bu fit görüntülerini neye borçlular!

    Miranda Kerr

    Victoria’s Secret'ın güzel meleği Miranda, "güzellik içimizde!" diyor ama bunun yanı sıra sağlıklı beslenmeyi de ihmal etmiyor. Uyanır uyanmaz kahve içmiyor güzel model, kahvenin yerine yağ yakmasını sağlayıp, sindirim sistemini çalıştıran limon suyunu tercih ediyor.

    Hatta Miranda Kerr limonlu su içmekle yetinmeyip kendisine mükemmel bir karışım hazırlıyor. Güne iyi başlamak, canlanmak için meleğin tercihi: Yeşil Tanrıça Smoothie

    Sağlıklı beslenmeye özen gösterse de sevdiği lezzetlerden uzak kalamıyor. Onun için önemli olan, yiyecekleri kararında ve dengeli tüketmek. Gerisi sağlık, gerisi güzellik diyor anlayacağınız. Daha ne yapalım efendim, koskoca Victoria' Secret meleğinin güzellik sırrını paylaştık, size de bu bilgileri uygulamak düşüyor :)


    Kim Kardashian

    Tüm yerkürenin merak konusu oldu Kim Kardashian'ın kalçaları. Yuvarlak hatlarıyla dikkatleri üzerine toplayan Kim, bakalım nasıl besleniyormuş...

    Rivayete göre Kim Kardashian, güzellik sırrının meyveli milkshake'e borçluymuş. Yani şimdi bizim Aysel'de sabahtan akşama kadar meyveli shake'lerden içerdi... Ee Aysel'in sonunu eminim kafanızda canlandırabildiniz :) Ne diyelim Kim, 2017'de de en sağlıklı shake'ler senin olsun... Ne de olsa kalçalarının mimarı olan onlar!

    Bir de Kim'in uyguladığı özel diyet var, merak edenleri şöyle alalım!


    Jennifer Lopez

    Kim der şu kadıncağıza 46 yaşında diye! Ajda Pekkan'ın bir küçük versiyonu olan Jlo, gün geçtikçe gençleşiyor... Ne yalan söyleyeyim kıskanmıyor da değilim hani :(

    Jlo'nun bu görüntüsünün altında yatan koskoca bir disiplin, azim ve kararlılık! Hanımefendi çok çalışıyor, çok çalışmak için enerjiye ihtiyaç duyuyor. Ee muhtaç olduğu enerji de temiz beslenmede yatıyor.

    İşlenmiş ve paketlenmiş gıdalardan uzak duran Jennifer, sağlıklı atıştırmalıkları tercih ediyor. Jlo'nun beslenmesi Miranda Kerr'inkini anımsatıyor. Tıpkı onun gibi her şeyi kararında tüketmeye özen gösteriyor. Proteinli gıdalara da diyetinde öncelik veriyor Jlo.

    Jennifer Lopez'in diyeti için sizi şöyle alalım...


    Scarlett Johanson

    Hollywood'un yıldız oyuncusu Scarlett Johansson, süper kahraman rolü için yulaf, orman meyveleri ve protein içeren basit bir diyet programı uygulamış bu yıl.

    Özel diyet ve yoğun bir antrenman uygulayan Scarlett, bu işi ciddiye alanlardan. Ciddiye almasındaki en önemli sebep ise, hayat vereceği karaktere bürünmekmiş. Scarlet, forma girmek için antrenör eşliğinde çalışmış ve gün boyunca küçük öğünlere bölünmüş yüksek protein diyeti uygulamış.

    Peki günde kaç gram protein tüketmek gerekiyor?

    Güzel oyuncunun inceltici diyeti için sizi şöyle alalım...


    Rihanna

    Canımız Rihanna'da Jlo gibi biraz fazla çalışkan. Günlük temposu oldukça yoğun olan sanatçının sağlığına uygun bir diyet programı var. Protein ağırlıklı beslenmeyi tercih eden Rihanna'nın sofrasından balık ve tavuk gibi besinler eksik olmuyor. Temiz beslenmenin yanı sıra düzenli egzersiz de onun hayatının bir parçası.

    Rihanna'nın favori içeceği ise Hindistan cevizi suyu! Peki Rihanna neden Hindistan cevizi suyunu tercih ediyor?

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler