YEMEK

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN
Merhaba, Ben akıllı asistanınız Mynet Chef GPT. Size en uygun yemek tariflerini bulmak için buradayım. Benden yardım alabilirsiniz.

Mynet Chef GPT

1 Hazırlamak istediğiniz öğünü seçiniz
2 Hangi malzemeleri kullanmak istersiniz? Listeden istediğiniz kadar malzemeyi ekleyebilirsiniz.
3 Hangi mutfak türünde olmasını istersiniz?
Daha fazla bilgi girmek ister misiniz?
4 Özel bir beslenme şekliniz var mı?
5 Belirtmek istediğiniz bir alerjiniz var mı?
6 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Evde Yapabileceğiniz 6 Lezzetli Hamburger Tarifi

    Fast Food markalarının en tercih edilenlerinden birisinde çıkan at eti herkesi şok etti. Şimdi lezzet düşkünleri en sevdikleri yiyecek olan hamburgerleri en sağlıklı ve lezzetli şekilde evde yapmak istiyor. İşte size Mynet Yemek'ten dev hizmet! Pratik, lezzetli ve çok sağlıklı ev yapımı hamburgerler!

    > [Ev Yapımı Steakhouse Hamburger](https://www.facebook.com/mynetyemek/videos/816827361762139/)Üç ısırıkta biter, tadı damağınızdan gitmez! Tarifi için video sonundaki Daha fazla bilgi al'a tık yap ✌ > > Posted by [Mynet Yemek](https://www.facebook.com/mynetyemek/) on Thursday, January 21, 2016


    Sosisli Hamburger

    İçi çedar peyniri dolu nefis mi nefis sosisli taklidi yapan bu hamburger özellikle çocuklu annelerin gözbebeği olacak! Oldukça pratik olan ve zil çalan karnınızı lezzetiyle susturacak olan hamsos Mynet Yemek ekibinin de favorileri arasında.

    Sosisli Hamburger Tarifi Burada!


    Bol Sebzeli Et Burger

    Kış mevsimi sebze bakımından en sağlıklı ürünleri bulabileceğimiz bir dönem. Özellikle sebze sevmeyenler ve çocuklar için tam bir baştan çıkarıcı olan sebzeli et burger, ihtiyacınız olan besinleri size en lezzetli şekilde sunuyor.

    Sebzeli Et Burger Tarifi Burada!


    Nefis Soğan Burger

    Şu güzelliklere bakar mısınız? Soğanın eşsiz lezzetli ile sarıp sarmalanan hamburger eti diyet yapanların en sevdiği yiyecekler arasında yerini alacak!

    Soğan Burger Tarifi Burada!


    Anne Köftesinden Hamburger

    Bayat ekmeklerle yapılan anne köftesini bilmeyen yoktur... Malum et oldum olası pahalı, ev kalabalık ama et de yemek gerek... Kasaptan alınan 200 gram ete bayat ekmekleri katan annelerimiz harikalar yaratmaz mı? İşte size çocukluğunuzun lezzetini geri getiren üstüne fast food bağımlılığınızı en sağlıklı şekilde gideren hamburgeri tanıtıyoruz...

    Anne Köftesinden Hamburger Tarifi Burada!


    Mantarlı Burger

    Asla itiraz kabul etmiyoruz! Kim ne derse desin bir hamburgere en çok yakışan besinlerden birisi de mantardır. Zaten inanılmaz lezzetli olan ve göze oldukça hoş görünen hamburgerlere çok ama çok yakışır ve kesinlikle iştah açtırır. Şimdi karşınızda size parmaklarınızı yedirecek harika bir mantarlı burger tarifi var.

    Mantarlı Burger Tarifi Burada!


    Zeytin Soslu Burger

    Bilenler bilir İstanbul'un ilk hamburgercilerinden birisi olan Kral Burger zeytin soslu burgeri ile meşhur. 40 yıldır aynı lezzetin peşinde koşan sadık bir kitleye sahip. Eğer henüz tatma fırsatı bulmadıysanız bir benzerini sizlerle tanıştırmak istiyoruz.

    Zeytin Soslu Burger Tarifi Burada!

    [**

    **](http://yemek.mynet.com/canan-karataya-yeme-evladim-yeme-gulum-dedirten-15-leziz-hamburger-1034828)

    [**

    **](https://www.facebook.com/mynetyemek/)

    Chef GPT


    En Çok Aranan Haberler